1638734.jpg

1638735.jpg

Tämä kakku valmistui jo pari viikkoa sitten. Jälkiruoaksi tarjosin, kun meillä kävi vieraita. Tein 2 kolmen munan kakkupohjaa sydänvuokaan, jotka onnistui tosi hyvin ilman kuopalle painumista keskeltä ym. harmistuksia, joita joskus sattuu kakkupohjan teossa. :) Väleihin laitoin banaani-persikkarahkaa, jonka tein soseuttamalla banaania ja säilykepersikoita. Sekoitin yhteen maitorahkan ja vaahdotetun kuohukerman kanssa. Hiukan sokeria mausteeksi. Kostutin kakun säilypersikan laimennetulla liemellä. Päälle laitoin pakastemansikoita ja tein kiilteen hyytelösokerista. Pursotukset on kuohukermaa, joka loppui hiukan kesken. jatkoin sitten pursottelua GoGreen-vispillä päällisen reunoihin. Piti sitten paikkailla noita pursotuksia laittamalla paljon suklaalehtiä päälle. :D Hiukan hassu kakku tuli kiireisen koristelun ansiosta, mutta oli tosi hyvän makuinen ja erityisesti rakenteeseen olin tällä kertaa tosi tyytyväinen.

Uusien leivontareseptien testaaminen on jäänyt vähemmälle viime aikoina. Lähinnä on tullut kiireessä tehtyä tutuilla resepteillä. Itseni täytyy myös noudattaa melko tarkkaan maidotonta ja munatonta dieettiä ( imetän ), koska vauvalla ( nyt 3,5 kk ) todennäköisesti on maito- ja muna-allergiat. Verikokeet on nyt otettu, mutta tuloksia ei olla vielä saatu. Saa nähdä näkyykö niissä mitään. Kasvoihin tulee ihottumaa jos käytän noita, mutta terveydenhoitaja sanoi neuvolassa, että satunnainen altistus ei haittaa. Nykyään yritetään mahdollisuuksien mukaan hiukan siedättää, jos allergia ei ole pahimmasta päästä. Tuo maidottomuus ja munattomuus hiukan hillitsee leivontainspiraatiota tällä hetkellä, mutta onneksi voin keskittää energiani paperiaskartelun puolelle. ;))