1664652.jpg

Tänään tein lounaaksi salaattia, johon laitoin palvikinkkua, paprikaa, kevätsipulia, kurkkua ja vehnänalkiopastaa. Mausteeksi sekoitin joukkoon hiukan sinappia ja limepippuriseosta myllystä. Jokainen nautti oman lempisalaatinkastikkeensa kera. Hyvin maistui kaikille. Salaatteja tulee usein tehtyä erilaisia, mutta ei tule nykyään nappailtua kuvia ruokapuolesta. Niin nytpä sitten muistaessani otin ruokakuvankin, jotta näette, että kyllä meillä vielä syödäänkin... ;DD Ja grillailtu on miltei päivittäin lihoja ja kasviksia näin kesäaikaan. :)

1664655.jpg

1664657.jpg

Jee, koura täynnä isänmaata!

1664661.jpg

Hiekkaa lumpeenlehdelle, jonka isoveikka toi...

1664663.jpg

1664664.jpg

-Äiti, mistä tätä vaahtoa tulee?

Me olemme viettäneet Juhannusta kotosalla flunssaa potien. Muut ovat jo miltei terveitä, mutta mulle ja vauvalle flunssa tuli myöhemmin päälle. Lähirannalla tänään kävimme koko perheen voimin ja pojat nauttivat luonnosta vauvan köllötellessä vaunuissaan. Tuuli oli aika kylmä, joten kovin keveässä rantavarustuksessa ei ollut mahdollista olla.

En taida enää toivotella Juhannuksen jatkoja, kun se on miltei ohi, mutta toisaalta ilta on vielä nuori... Mukavaa viikonlopun jatkoa ainakin! :)