658532.jpg

Tämä annos ei ole kauhean kaunis näky, mutta maku oli tosi herkullinen. ;) Annoksessa on paremman puutteessa vain säilykehedelmiä. Suklaakastikkeen tein sekoittamalla Belgialaista suklaadippiä ( jota ensin lämmitin hetken mikrossa ), maustamatonta tuorejuustoa, kermavaahtoa, Sitruunatahnaa, Marianne-Crushia, vähän sokeria sekä rommiaromia.

Suklaadipin nimeä en enää valitettavasti muista, kun viskasin pakkauksen heti roskiin, mutta sitä saa ainakin meidän isosta K-Supermarketista. Suklaadippi on valmista vähän lämmittämällä, mutta mulla on taipumus "säätää" lisäämällä makuja sekaan. Tuo tekemäni seos olisi oivaa levitettä kakun ja leivosten päälle tai väliin, sillä koostumus oli hyvä, ei valu, eikä jähmety jääkaapissakaan kivikovaksi. :)

En tiedä mikä digikameraani "vaivaa", sillä se tekee kuvan toisesta laidasta jotenkin utuisen. Taisi tuo nuorempi vilpertti sitä ehtiä käsittelemään yhtenä päivänä. Onkohan tuo nyt rikki vai vain likatahra jossakin?

Niin ja suuri kiitos kaikille lukijoille, 20 000:n kävijän raja on mennyt rikki! :)