1691703.jpg

Morijentes!

Täällä olen taas kaikkine kotkotuksineni! Kone toimii, kun vaihdettiin toiseen, vanhaa ei saanut enää kunnolla toimimaan. Sen verran onnistuin täällä vanhalla koneella sähläämään, että sain blogini ikäänkuin alkamaan 70-luvulta. No, eipä se haittaa, kun 70-luvun lapsosia olen itsekin nippa nappa. Kai tuo vuosi 70 näkyy teille muillekin, eli taitaa olla jäänyt pysyväksi hauskuudeksi tänne? ;)

Esikoisella oli taannoin nimpparipäivä ja käski äidin siitä hyvästä leipoa jotain herkkua. Pitäähän sitä sitten mamman leipoa, kun poika käskee! :D Tein sitten nopsaan tällaisen maailman nopeimman kakkupläjäyksen, kun kaapissa ei ollut kaikkia aineksia. Tein siis kääretorttupohjan ja leikkasin sen neljään osaan, jotka kokosin kakuksi. Kostutukset persikkapurkin liemellä ja väleihin mansikkahilloa. Eihän mulla ressukalla ollut edes kermaa kaapissa, joten oli tyydyttävä GoGreenin vispiin ja vaniljakastikkeeseen, jotka sekoitin keskenään ja kaadoin koko komeuden päälle. Sitten vähän koristeita ja ne persikan puolikkaat. Kyllä maistui herkku pikkumiehelle ja kyllä me muutkin sitä syötiin...


Nyt mulla on täällä meneillään alakerran puolipaneelien maalausoperaatio, vielä olisi vähän tekemistä siinä. Seuraavaksi siis höpisen siitä, kunhan saan homman valmiiksi. :)