Mene suomenkielisen Wikipedian etusivulle ja vastaa kysymyksiin klikkaamalla vasemmassa valikossa olevaa "satunnainen artikkeli" -kohtaa.

01. Mitä pelkäät? Sojuz TM-15 = 15. avaruuslento Mir-avaruusasemalle

02. Mitä ottaisit mukaasi autiolle saarelle? Fragile Hollow = suomalainen vuonna 1997 Prophet -nimellä perustettu yhtye.


03. Mitä haluaisit häälahjaksi? Metyylimerkaptaania = orgaaninen yhdiste, joka on huoneenlämmössä (20 °C) olomuodoltaan väritöntä kaasua, jolla on tunnusomainen haju.


04. Mitä palvot? Itämeren laivastoja = Itämeren laivastot koostuvat Venäjän Itämeren laivastosta, Suomen merivoimista, Ruotsin merivoimisa, Tanskan merivoimista, Saksan merivoimista, Puolan merivoimista, Liettuan merivoimista, Latvian merivoimista ja Viron merivoimista.

05. Salainen fetissisi? Glen David Brin (s. 6. lokakuuta 1950) = yhdysvaltalainen tieteiskirjailija ja tiedemies, joka tunnetaan erityisesti Uplift-sarjastaan. Hän on toiminut muun muassa NASA:n konsulttina.


06. Mistä näet unta ensi yönä? Yunnanista = Yunnan  on maakunta Kiinan etelärajalla.


07. Mitä ostaisit, jos sinulla olisi varaa? Prikaatinkenraalin arvon :)


08. Mistä aiheesta kirjottaisit kirjan? Emma Rabbesta = kanadalaisvenezuelalainen näyttelijä

09. Mitä keräilet? Ultra-lehteä = suomalainen rajatietoa käsittelevä aikakauslehti.

10. Mihin paras muistosi liittyy? Hope:iin = Swallow the Sunin kolmas albumi


11. Turhin tietämäsi asia? Kuvakudos = Kuvakudos tai seinäkudos on tavallisimmin kangaspuissa kudottu seinäverho tai muu koristetekstiili.


12. Mistä aiheesta puhut kaikkein mieluiten? Powerkingistä =  hiilihapollinen tauriini- ja kofeiinipitoinen energiajuoma, jonka valmistuttaja on EMD

13. Minkä asian parissa tulet työskentelmään/työskentelet ammatissasi? Tulisijan = Suomen lainsäädännössä määritelty rakennukseen kuuluvaksi tai sen ulkopuolella olevaksi laitteeksi, jossa poltetaan kiinteitä, nestemäisiä tai kaasumaisia aineita ja joka on yhdistetty rakennuksen savuhormiin. Tulisijasta puhutaan myös tarkoitettessa avonaisia, esimerkiksi luonnonkivillä rajattuja nuotiopaikkoja asumusten sisällä.

14. Mikä saa sinut aina nauramaan? CinemaScope (tai Cinemascope) = eräs elokuvissa käytetty laajakuvaformaatti.

15. Entä itkemään? Harry L. Langdon (s. 15. kesäkuuta 1884, Council Bluffs, Iowa — k. 22. joulukuuta 1944, Los Angeles), oli yhdysvaltalainen elokuvantekijä ja näyttelijä.

16. Mikä oli ensimmäinen asia, jonka näit herätessäsi? Kari-Pekka Toivonen = (s. 6. toukokuuta 1967) on suomalainen näyttelijä, joka on esiintynyt etenkin elokuvissa. Eikä! :D


17. Mitä sinulla on taskuissasi? Upseerioppilas :D

18. Mikä voisi korvata sinut ilman, että kukaan huomaisi? Silmukkamenetelmä = Silmukkamenetelmässä (myös: Silmukkavirtamenetelmä) käytetään Kirchhoffin jännitelakia, tällöin saadaan selvitettyä virtapiirin silmukoissa kulkevat virrat.

19. Mitkä olivat ensimmäiset sanasi? Arbogast = Flavius Arbogastes, paremmin tunnettu nimillä Arbogast tai Flavianus (k. 394) oli frankkilainen magister militum, Länsi-Rooman korkea-arvoisin sotapäällikkö. Arbogast oli Flavius Bauton, aiemman magister militumin, poika.

20. Minkä kanssa sinut tullaan hautaamaan? Verne Troyerin  = (s. 1. tammikuuta 1969 Sturgisissa, Michiganissa, Yhdysvalloissa) on yhdysvaltalainen näyttelijä. Hän on erityisen lyhytkasvuinen, vain 81,3 senttimetrin mittainen.

21. Mitä sinulla on piilossa yöpöytäsi laatikossa? FIFA-ranking, (FIFA/Coca-Cola World Ranking) on kansainvälisen jalkapalloliiton FIFA:n lista, joka asettaa jalkapallon miesten A-maajoukkueet paremmuusjärjestykseen

22. Mitä rakastat eniten maailmassa? Rapa Nui:ta eli Pääsiäissaari, Chilelle kuuluva saari Tyynellä valtamerellä

23. Mistä aiheesta tekisit kappaleen euroviisuihin? Dennis Wideman:ista, (s. 20. maaliskuuta 1983, Kitchener, Ontario) on kanadalainen ammattilaisjääkiekkoilija, pelipaikaltaan puolustaja.

24. Mitä näet tällä hetkellä ikkunasta? Kranaatinheitinryhmän = joukko sotilaita, joka käyttää kranaatinheitintä. Kranaatinheitintä voi käyttää ryhmää pienempi miehistö, koska kranaatinheitinryhmä on mitoitettu ampumisen lisäksi myös kranaatinheittimen siirtämistä ja ylläpitämistä varten. ( onneksi näkymät ovat todellisuudessa rauhallisemmat :) )

25. Mikä sinä todella olet? Reino Volmar Breilin (s. 20. tammikuuta 1928, Paimio) on ministerinäkin toiminut entinen SDP:n kansanedustaja. Hän edusti Turun läänin eteläistä vaalipiiriä 1966-1982. Breilin istui liikenneministerinä Kalevi Sorsan III hallituksessa 1982-1983. Juu, se minä todella olen, voi ei nyt se paljastui! ;)