Kiitokset kaikille, jotka ovat vierailleet blogissani, vaikka olenkin viettänyt hiljaiseloa jo pitkään.

Muutto uuteen kotiin sujui hyvin ja joulut ja uudet vuodet tuli vieteltyä täällä uudella paikkakunnalla. Olen ollut välillä aika väsynyt muuttostressin jälkeen ja tämä raskaus on verottanut voimiani tosi paljon. Askarrella en ole vielä juuri ehtinyt, mutta leivontaa ja ruoanlaittoa on tullut toki harrasteltua, varsinkin jouluna. 

Minulla on muuton jäljiltä edelleen hukassa piuha, jolla kuvat saa siirrettyä kamerasta koneelle, joten en ole päässyt kuvia laittelemaan. Lienee joudun hankkimaan uuden piuhan, jollei vanha pian löydy jostakin kätköstä... Mutta siis kuvatonta postausta näin alkuun...

Sain tällaisia kukkasia Iloiselta askartelijalta sekä Heliltä. Suurkiitokset molemmille! :) En olisi näitä kukkasia varmasti edes ansainnut, kun olen pitänyt niin pitkää taukoa päivittämisessä.

1203575.jpg

Sääntöjen mukaan "Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times."

Eli palkinnon voi jakaa eteenpäin 10 henkilölle, joiden blogeista saat hyvää mieltä ja inspiraatiota sekä saavat sinut onnelliseksi täällä Blogistaniassa. Ilmoita heille kommentilla, palkinnosta, jotta he voivat jakaa sitä eteenpäin. Varaudu myös siihen, että voit saada palkinnon useita kertoja.

Itse annan kukkaset seuraaville mukaville blogin pitäjille, eivät ole paremmuusjärjestyksessä. Kiitos innostavista sivuistanne!

Ruusumamma

Sari

Kirsi

Pauliina

Susanna

Maikki

Merja

Pinjami

Heli

Merja