Tämä pannari oli tosi hyvää, eikä tarvinnut edes hilloa päälle. Kehittelin tämän hyväksi havaitusta pannarireseptistä, jolla teen aina pannarin.
Päärynäpannari
3 munaa
1 dl sokeria
1-2 tl vaniljasokeria
1 tl suolaa
2 tl leivinjauhetta
100 g sulatettua voita tai margariinia
8 dl maitoa
3,5 dl vehnäjauhoja
1 pss ( 1 dl ) Elovena Hetki omena-kaneli-puurohiutaleita
2 päärynää siivutettuna
ripaus kanelia ja inkivääriä
Aineet vain sekaisin ja kaadetaan uunipannulle, voidellulle tai leivinpaperin päälle. Paistetaan 200-225 asteessa, kunnes pinta on ruskettunut.
Peruspannariohjeessa jätetään pois päärynät, kaneli, inkivääri sekä kaurahiutaleet. Jauhoja laitetaan tuolloin n. 4,5 dl.
Kommentit